Rezultate cautare:

Parfumul de guayaba. Convorbiri cu Gabriel Garcia

Pret: 15.41 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Plinio Apuleyo Mendoza

Parfumul de guayaba. Convorbiri cu Gabriel Garcia Marquez - Editia a II-a

Editura: Curtea Veche

Anul aparitiei: 2008

VIATA SI OPERA UNUI MARE SCRIITOR INTR-O PASIONANTA MARTURIE- Gabriel Garcia Marquez ne dezvaluie in convorbirile sale cu Plinio Apuleyo Mendoza - prieten inca din tinerete - cugetarile sale despre literatura, faima, politica, putere, femei... Ne vorbeste despre prietenia lui cu Fidel Castro, Torrijos si Mitterrand si de angajarea sa in apararea drepturilor omului. Gabriel Garcia Marquez: "...niciodata, in nici o imprejurare, nu am uitat ca in strafundul sufletului meu nu sunt nici mai mult nici mai putin decat unul dintre cei saisprezece fii ai telegrafistului din Aracataca. Plinio Apuleyo Mendoza - Scriitor si ziarist, s-a nascut in Tunja, Columbia, in 1932. In Venezuela a condus revistele Elite si Momento, iar in Columbia, Accion liberal si Encuentro. In Franta a editat revista Libre, care i-a grupat pe scriitorii latinoamericani ai "boom"-ului. A publicat El desertor (Monte Avila, 1974) si romanul Anos de fuga, care a obtinut in 1979 premiul "Plaza & Janes" pentru romanul columbian.

  

El Regreso del Perfecto Idiota

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Plinio Apuleyo Mendoza (Author)

El Regreso del Perfecto Idiota

Editura: RANDOM HOUSE ESPANOL

Anul aparitiei: 2007

De los autores del bestseller Manual del perfecto idiota latinoanericano viene este analisis de los temas que afectan a todos los latinoamericanos. ENGLISH DESCRIPTION From the authors of the bestseller Manual for the Perfect Latin American Idiot comes this analysis of the topics that affect all Latin Americans.

  

Guide to the Perfect Latin American Idiot

Pret: 151.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Plinio Apuleyo Mendoza (Author)

Guide to the Perfect Latin American Idiot

Editura: KESSINGER PUB LLC

Anul aparitiei: 2000

This book is a facsimile reprint and may contain imperfections such as marks, notations, marginalia

  

Guide to the Perfect Latin American Idiot

Pret: 117.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Plinio Apuleyo Mendoza (Author)

Guide to the Perfect Latin American Idiot

Editura: KESSINGER PUB LLC

Anul aparitiei: 2001

By opening the ever-escalating debate regarding Latin America's "underdeveloped" status and cloaking the seriousness of the situation with wit and humor, the Guide to the Perfect Latin American Idiot reached number one status on the nonfiction bestseller lists in many countries in Latin America. It reveals the connection between economic success and cultural values attitudes toward work, education, health care and community and the consequence of the Latin American people retaining or evolving these values."

  

Gabo: Scrisori si amintiri

Pret: 36.99 RON
Pret: 29,59 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Plinio Apuleyo Mendoza

Gabo: Scrisori si amintiri

Editura: Rao

Cartea de faţă, o mini-biografie a lui Gabriel Garcia Márquez, povestită de prietenul său cel mai bun, scriitorul și jurnalistul Plinio Apuleyo Mendoza, este o incursiune plină de viață și de scene autentice în viața și opera acestuia, de la student sărac la Drept, la scriitor consacrat. Plinio Apuleyo Mendoza povestește că, uneori, Gabriel García Márquez, romancierul idolatrizat de milioane de cititori de pe tot globul, se eliberează de povara propriului mit și redevine, simplu, Gabo. Această carte ne vorbește despre asemenea momente. Despre Gabo cel autentic, cunoscut doar de cercul de prieteni cei mai apropiați. Este un portret emoționant și, pe alocuri, surprinzător, al scriitorului columbian, de la începuturile sale ca ziarist până la consacrarea definitivă adusă de Premiul Nobel de Literatură. În plus, cartea conține unsprezece scrisori inedite adresate de Gabo lui Plinio, confidentul lui literar. Sunt documente de o valoare extraordinară, în care autorul își mărturisește îndoielile, dificultățile și speranțele care l-au copleșit în timpul scrierii capodoperelor Un veac de singurătate și Toamna patriarhului.

  

Una Vida Al Desnudo

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Plinio Apuleyo Mendoza (Preface by)

Una Vida Al Desnudo

Editura: PENGUIN RANDOM HOUSE SOUTH AFR

Anul aparitiei: 2018

  
 
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark